Algemene voorwaarden TeamBasil

Welkom bij TeamBasil! Wij zijn verheugd dat je onze producten en diensten gebruikt. Voordat je verder gaat, vragen we je om deze algemene voorwaarden zorgvuldig te lezen. Ze bevatten belangrijke informatie over jouw rechten en plichten bij het gebruik van onze website en het afnemen van onze producten en diensten.

 

1. Acceptatie van de voorwaarden

Door gebruik te maken van onze website of het afnemen van onze producten en diensten, ga je akkoord met deze algemene voorwaarden. Als je niet akkoord gaat met een of meerdere bepalingen in deze voorwaarden, verzoeken we je vriendelijk om geen gebruik te maken van onze website of onze producten en diensten.

 

2. Gebruik van onze website

Je mag onze website alleen gebruiken voor legitieme doeleinden en op een manier die niet in strijd is met deze algemene voorwaarden. Het is niet toegestaan om onze website te gebruiken voor illegale of schadelijke activiteiten, zoals het verspreiden van malware of het schenden van de privacy van anderen.

 

3. Intellectueel eigendom

Alle inhoud op onze website, inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, logo's, merken en software, is eigendom van TeamBasil of onze licentiegevers en is beschermd door auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten. Je mag deze inhoud niet kopiëren, reproduceren, wijzigen, distribueren of op enige andere manier gebruiken zonder onze uitdrukkelijke toestemming.

 

4. Bestellingen en betalingen

Door een bestelling te plaatsen, ga je een bindende overeenkomst aan om het betreffende product of de betreffende dienst af te nemen tegen de op dat moment geldende prijs. Betaling dient vooraf te geschieden, tenzij anders overeengekomen. We accepteren verschillende betaalmethoden, zoals bankoverschrijving, pinbetaling of contant bij afhalen.

 

5. Levering en retournering

We streven ernaar om bestellingen zo snel mogelijk te leveren. Indien er onverhoopt iets mis is met een ontvangen artikel, dien je dit binnen 8 kalenderdagen aan ons te melden. Voor retourneringen gelden specifieke voorwaarden, die je kunt vinden in ons retourbeleid op de website.

 

6. Privacy

We hechten veel waarde aan jouw privacy en nemen de nodige maatregelen om jouw persoonlijke gegevens te beschermen. Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons privacybeleid zoals uiteengezet op de website.

 

7. Wijzigingen en updates

We behouden ons het recht voor om deze algemene voorwaarden op elk moment te wijzigen of bij te werken. Alle wijzigingen zullen op onze website worden gepubliceerd. We raden je aan om regelmatig deze pagina te controleren op updates.

 

8. Contact

Als je vragen hebt over deze algemene voorwaarden of andere kwesties met betrekking tot onze producten en diensten, neem dan gerust contact met ons op via info@teambasil.com.

 

Laatst bijgewerkt: [24-03-2024]