Stralend toiletpapier, sprankelend goede doelen: Ontdek The Good Roll!


Stel je voor, een betoverend avontuur elke keer dat je naar het toilet gaat! Bij TeamBasil omarmen we niet alleen de dagelijkse taken, maar we brengen er ook een vleugje magie in. We geloven in de kracht van duurzaamheid en comfort, en daarom hebben we besloten om samen te werken met The Good Roll en hun fantastische bamboe toiletpapier.

 

Laat je betoveren door de zachtheid van The Good Roll bamboe toiletpapier, zachter dan de zachtste veren die door tovenaars worden gebruikt. Elk velletje is doordrenkt met de betovering van duurzaamheid, een geschenk van de natuur dat je niet alleen comfortabel laat vegen, maar ook de wereld om je heen in een warme gloed van magie hult. Maar dat is nog niet alles! The Good Roll bamboe toiletpapier is niet alleen betoverend zacht, maar ook functioneel en duurzaam, net als de spreuken van wijze tovenaars. Verpakt in vrolijke kleuren die doen denken aan de kleuren van de regenboog, voeg je met elk gebruik een vleugje magie toe aan je toiletkamer.

 

Bij TeamBasil geloven we in de missie van The Good Roll om duurzaamheid te bevorderen en een positieve impact te hebben op onze wereld. Daarom hebben we besloten om aandelen van The Good Roll te kopen, om hen te steunen in hun missie om de wereld een beetje beter te maken. Met elk velletje dat je gebruikt, ben je niet alleen lekker aan het vegen, maar ook impactvol bezig met het beschermen van onze betoverende wereld. Want bij TeamBasil maken we van elk toiletbezoek een magisch avontuur! Doe mee met ons en laat je betoveren door de kracht van duurzaamheid en comfort.


The Good Roll: Duurzaam ondernemen


Bij The Good Roll stralen ze van trots op hun fantastische 100% Europees gerecyclede én bamboe toiletpapier. Hun missie is eenvoudig maar betoverend: veilige en schone toiletten voor iedereen! Met 50% van hun nettowinst bouwen ze toiletten in Ghana. Ze geloven in de magie van toegang tot goede sanitaire voorzieningen als een fundamenteel recht en streven ernaar dit voor zoveel mogelijk mensen mogelijk te maken.

 

Naast hun streven naar een écht duurzaam product, willen ze ook een directe maatschappelijke bijdrage leveren. Daarom werken ze samen met een sociale onderneming voor het wikkelen en verpakken van een deel van onze producten. Op deze manier bieden ze werk en begeleiding aan meer dan 75 mensen! Ze zijn magisch door het feit dat ze niet alleen een product leveren dat goed is voor het milieu, maar ook bijdraagt aan het creëren van werkgelegenheid en het verbeteren van levenskwaliteit.

 

Door te kiezen voor The Good Roll, kies je niet alleen voor kwaliteit en duurzaamheid, maar draag je ook direct bij aan het realiseren van sanitaire voorzieningen voor mensen in nood.

 

Samen maken we een verschil, één rol toiletpapier tegelijk!

 

Door het gebruik van mijn affiliate link ontvang ik een bescheiden vergoeding voor het delen van deze magische link met jou.

Geen zorgen, deze betoverende beloning kost jou helemaal niets extra. lees meer