Tarieven


Bij TeamBasil geloven we sterk in budget begeleiding voor iedereen, ongeacht de financiële situatie. Daarom hanteren we een uniek tarievenmodel dat de nadruk legt op magische wederzijdse ondersteuning en flexibiliteit.

 

Onze bijzondere budget begeleiding is in basis gratis. We zijn er om jou te helpen bij het bereiken van je financiële doelen zonder dat hier directe kosten aan verbonden zijn. We begrijpen echter dat iedereen verschillende financiële omstandigheden heeft. Daarom vragen we een bijdrage die je zelf bepaalt, gebaseerd op de resultaten die je ervaart en wat jij kunt missen.

 

Daarnaast bieden we verschillende schitterende projecten aan die je kunt gebruiken en die ons indirect steunen. Door bijvoorbeeld spullen te kopen uit onze Good Witcher shop of gratis lid te worden van CashbackXl, draag je bij aan de ondersteuning van ons werk en kunnen wij onze magische diensten blijven aanbieden zonder kosten in rekening te brengen.

 

We geloven dat budget begeleiding voor iedereen toegankelijk moet zijn, en ons betoverende tarievenmodel weerspiegelt dit. Of je nu een klein bedrag kunt bijdragen of niet, wij staan klaar om je te helpen bij het creëren van een betoverende financiële toekomst.

 

Neem gerust contact met ons op als je meer wilt weten over onze toverachtige tarieven of als je vragen hebt over onze prachtige projecten. We kijken ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan en een beetje magie toe te voegen aan je financiële reis!

 


                                    Maak een kennismakingsafspraak