Kate Bush - Remastered in Vinyl IV

€ 95,00
Artikelnummer: TB20241234

Staat vinyl / hoes: M / M

Record Label: Fish People

Label code: 0190295593926

Jaar : 2018

land: Europe

Style: Art Rock, Alternative Rock

Opmerkingen: Boxset, 4 LP's

In Kate Bush's Remastered In Vinyl IV overstijgt haar mysterieuze vocale kracht louter muziek, en weeft zij een betoverend tapijt van sonische mystiek dat luisteraars achterlaat in haar betoverende spoor. Elk nummer is een getuigenis van haar ongeëvenaarde vermogen om emotie en intrige op te roepen, waardoor deze verzameling een must-have is voor liefhebbers van haar unieke, buitenaardse kunstenaarschap.

4 LP Set, 180g Vinyl

lp 12" Mixes

LP The Other Side 1

LP The Other Side 2

LP In Others' Words

Remastered by Kate and James Guthrie



12" Mixes

A1 - Running Up That Hill (A Deal With God)

A2 - The Big Sky (Meteorological Mix)

B1 - Cloudbusting (The Orgonon Mix)

B2 - Hounds Of Love (Alternative Mix)

B3 - Experiment IV (Extended Mix)


The Other Side 1

A1 - Walk Straight Down The Middle

A2  - You Want Alchemy

A3  - Be Kind To My Mistakes

A4  - Lyre

A5  - Under The Ivy

B1 - Experiment IV

B2 - Don't Run Away

B3  - A Child's Kiss

B4  - Burning Bridge

B5  - Running Up That Hill (A Deal With God) 2012 Remix


The Other Side 2

A1 - Home For Christmas

A2 - One Last Look Around The House Before We Go

A3 - I’m Still Waiting

A4 - Warm And Soothing

A5 - Show A Little Devotion

B1 - Passing Through Air

B2 - Humming

B3 - Ran Tan Waltz

B4 - December Will Be Magic Again

B5 - Wuthering Heights (Remix / New Vocal From ‘The Whole Story’)


In Others' Words

A1 - Rocket Man

A2 - Sexual Healing

A3 - Women of Ireland

A4 - My Lagan Love

B1 - The Man I Love

B2 - Brazil (Sam Lowry's First Dream)

B3 - The Handsome Cabin Boy

B4 - Lord Of The Reedy River

B5 - Candle In The Wind