Doe mee met TEAMBasil CashBack-programma

een win-winsituatie voor ons allemaal


TEAMBasil Cashback is een eenvoudig en effectief beloningssysteem dat consumenten geld teruggeeft voor hun aankopen. Hier is hoe het typisch werkt:

  1. Aanmelden bij een Cashback-programma: TEAMBasil werkt samen met CashBackXL. Je kan je simpelweg gratis aanmelden en beginnen met het verdienen van cashback voor jezelf en voor TEAMBasil.

  2. Selecteren van deelnemende bedrijven: Binnen het CashBackXL kan je bladeren door een lijst van deelnemende bedrijven, variërend van grote winkelketens tot online retailers.

  3. Plaatsen van een bestelling: Wanneer je van plan bent om een aankoop te doen, log je eerst in op jouw CashBackXL-account. Via het platform klik je op de link naar de website van de winkel gaan waar je wilt bestellen.

  4. Aankoop doen: Je kan dan je aankoop doen zoals je normaal zou doen, waarbij je producten selecteert, in jou winkelwagentje plaatst en afrekent zoals gewoonlijk.

  5. Cashback verdienen: Na het voltooien van de aankoop, ontvang je een bepaald percentage van het aankoopbedrag terug in de vorm van cashback. Dit bedrag wordt, na goedkeuring van de winkel, bijgeschreven op je CashBackXL-account.

  6. Uitbetaling: Je kan elk bedrag uit laten betalen op je bankrekening. Er is geen minimale bedrag wat je gespaard moet hebben. Uitbetalingen worden 1 keer per maand gedaan.

Het proces is dus vrij eenvoudig: je meld je aan, doe je aankopen via het CashBackXL-programma en verdien geld terug voor je aankopen. Dit kan een aanzienlijke manier zijn om geld te besparen op dagelijkse aankopen en online bestellingen.

 

Geen verplichtingen, geen verborgen kosten. Jouw steun is van onschatbare waarde! Sluit je vandaag nog aan en ontdek de voordelen terwijl je ons helpt in onze missie. Samen kunnen we echt het verschil maken!